NATUURZAAL

Op landgoed Terra-Avelie is de natuur binnen en buiten aanwezig. De landelijke omgeving is ook geïntegreerd in de bijzondere Natuurzaal, waar groepen tot 15 personen kunnen genieten van de intens natuurrijke omgeving en de verbinding met de elementen, zichzelf en elkaar. De inrichting en voorzieningen zijn heerlijk eerlijk en basic maar comfortabel en luxe, ecologisch en biologisch.

Welkom

ZAKELIJKE ONTMOETINGEN

Wanneer zakelijk met landelijk een fijne setting is ontvangt terra Avelie graag groepen van 4-12 personen. In de ontspannen entourage en van alle gemakken voorziene vergaderruimte zijn jullie welkom om plaats te nemen voor een dag of meerdere dagen. Wij passen de tafelstelling van de Natuurzaal aan zodat het gelijk bij aankomst in afstemming is met de groep. Onze catering is zeker een aanrader, want de biologische boeren in de buurt bieden graag hun oogst aan voor (h)eerlijke maaltijden. 

YOGA

De heerlijke landelijke zaal is ideaal voor diverse soorten yoga lessen geven en bijwonen. De kleuren, geuren en gemakken maken dat optimale rust focus en ontspanning ontstaan bij de yoga leraar en de deelnemers. Ook ideaal om een yoga workshop te geven in deze ruimte waarbij alle voorzieningen aanwezig zijn om in gemoedelijkheid en luxe met elkaar en individueel een bijzondere dag te beleven.

WORKSHOPS

Workshop geven op landgoed Terra-Avelie betekent jezelf en de deelnemers onderdompelen in de natuurlijke rust en ruimte. Ook in de binnenzaal die verbonden is met de prachtige omgeving door de grote ramen en zelfs de inrichting. Er is gelegenheid voor 2-12 personen, zowel voor interactieve als individuele ervaringen in de workshops.

Welkom in de buiten en binnen natuur bij Terra-Avelie

ERVARINGEN

Back to top